Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Megértettem

Üdvözöljük Önt
a Fjordin fedélzetén!

Cégünket, a Fjordin Kft-t 1995-ben alapították norvég-magyar vegyesvállalatként. Az alapítók célja az volt, hogy egy olyan nagykereskedelmi vállalkozást hozzanak létre hazánkban, amely népszerűsíti a norvég halkultúrát, importálja és forgalmazza az északi tengerek tömérdek gyümölcsét. A vállalkozás az eltelt több mint másfél évtizedben komoly nevet vívott ki magának a magyar halpiacon. Olyan speciális céggé fejlődött, amely az igényes, professzionális vásárlók elvárásainak is megfelelve, elsősorban fagyasztott halakat és más tengeri termékeket forgalmaz Magyarországon, amelyek ma már nem csupán Norvégiából, hanem szinte a világ minden tájáról érkeznek. Vevőink mind teljesebb kiszolgálása érdekében termékválasztékunk folyamatosan bővül, árlistánkban friss halak és a tenger gyümölcsei, vadhúsok és különleges húsok, fagyasztott zöldségek és burgonyakészítmények is megtalálhatók. Közvetlen kapcsolatban állunk sok budapesti és vidéki étteremmel, kávézóval, beszállítója vagyunk néhány neves szállodának. Partnereink jelentős része viszonteladó, de fontosak a halfeldolgozó üzemek, halfüstölők is.

A Fjordin Kft. eddigi működésének legjelentősebb eseménye volt, amikor 2008 elején új, korszerű, a világszínvonalat képviselő hűtött raktárbázisba költözött. A IX. kerület frekventált ipari területén, a Gyáli úti Metro áruház szomszédságában, a Délpesti Üzleti Parkban található telephely a Market-építő és a Frilux kivitelezésében készült el alig több mint fél év alatt, hogy hosszú távon szolgálja a Fjordin céljait. A raktár legnagyobb létesítménye egy háromszintes, részben soros, részben átjárható állványzattal berendezett mélyhűtő terem, ahol egyidejűleg több mint negyedmillió kilogramm fagyasztott áru elhelyezésére nyílik lehetőség. Ezen kívül pluszos, hűtött termek, több, másféle funkciójú helyiség, valamint egy tágas irodarész biztosítja a cég működését.

A Fjordin jelenleg az MSZ EN ISO 22000:2005 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerrel dolgozik, amelyet az "Új Magyarország" Fejlesztési Terv támogatásával vezettünk be. Ez a minőségirányítási rendszer a termékek nyomon követhetőségére helyez nagy súlyt, és a már bevált ISO 9001:2000 szabvány felépítését követi. A HACCP és több jelentős élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeit integrálja, egységesíti. A szabványosított forma az egységes nemzetközi tanúsítás lehetőségét biztosítja.

Mit nyújtunk? Megbízható és állandó minőséget, széles és folyamatosan bővülő áruválasztékot, versenyképes árakat, gyors és ingyenes kiszállítást, profi szolgáltatást.
Anyacégünk: Clipper Seafood AS. Stavanger, Norvégia.
X

fagyasztott vagy friss?

Meggyőződésünk, hogy a fagyasztott tengeri termékek jobbak, mint a frissek, ha csak nem a vízparton rögtön kifogás után fogyasztjuk! A legjobb minőséget a közvetlenül halászat után történő és a friss állapotot hosszú időn át megőrző lefagyasztással lehet biztosítani. A friss hal felsőbbrendűsége szerintünk mítosz, és minden áron ragaszkodni a több napos "friss" halhoz hiábavaló. Az számít, milyen a hal minősége a fagyasztás előtt. Ezen felül a fagyasztott áruk kezelése sokkal kényelmesebb, és ezt nem kell azonnal felhasználni, mint a frisset. A legjobb fagyasztott illetve friss hal esetén nincs különbség az elkészített ételek minőségében, és a lényeg az evés élménye!

X

megbízható minőség

Termékeinket a legmegbízhatóbb Uniós partnerektől vásároljuk több mint másfél évtizedes együttműködési tapasztalatunk felhasználásával. Az ellenőrzött magas minőségű áruk ez után a lehető legjobb feltételek mellet jutnak el Önhöz, amelyet ISO 22000 tanúsítványunk is garantál. A termékeink minőségéért minden esetben kezeskedünk.

X

gyors és ingyenes kiszállítás

Budapesti üzleti partnereink számára gyors és pontos kiszállítást vállalunk akár még a megrendelés napjára, de legkésőbb a következő munkanapon. Számukra kiszállításunk ingyenes Budapest belvárosi kerületeibe, illetve a külső területekre 20 000 Ft feletti megrendelés esetén.