Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Megértettem
Lazac roston zöldségekkel
Ponty
Harcsa
Tőkehal
Halászlé
Tintahal
lazac roston zöldségekkel
Lazac roston zöldségekkel
A lazacot lehet füstölni, párolni, sütni, grillezni. Egy lazacszeletet nagyon könnyen és gyorsan el lehet készíteni: sózás után forró vajban mindkét oldalon 2-3 percig éppen csak átsütjük, majd párolt vagy sült zöldségekkel azonnal tálaljuk. Valójában úgy tökéletes, ha nem sütjük, főzzük, ízesítjük túlságosan, különben elveszíti a jellegzetes alap ízét. A lazac mindig siker!
X

fagyasztott vagy friss?

Meggyőződésünk, hogy a fagyasztott tengeri termékek jobbak, mint a frissek, ha csak nem a vízparton rögtön kifogás után fogyasztjuk! A legjobb minőséget a közvetlenül halászat után történő és a friss állapotot hosszú időn át megőrző lefagyasztással lehet biztosítani. A friss hal felsőbbrendűsége szerintünk mítosz, és minden áron ragaszkodni a több napos "friss" halhoz hiábavaló. Az számít, milyen a hal minősége a fagyasztás előtt. Ezen felül a fagyasztott áruk kezelése sokkal kényelmesebb, és ezt nem kell azonnal felhasználni, mint a frisset. A legjobb fagyasztott illetve friss hal esetén nincs különbség az elkészített ételek minőségében, és a lényeg az evés élménye!

X

megbízható minőség

Termékeinket a legmegbízhatóbb Uniós partnerektől vásároljuk több mint másfél évtizedes együttműködési tapasztalatunk felhasználásával. Az ellenőrzött magas minőségű áruk ez után a lehető legjobb feltételek mellet jutnak el Önhöz, amelyet ISO 22000 tanúsítványunk is garantál. A termékeink minőségéért minden esetben kezeskedünk.

X

gyors és ingyenes kiszállítás

Budapesti üzleti partnereink számára gyors és pontos kiszállítást vállalunk akár még a megrendelés napjára, de legkésőbb a következő munkanapon. Számukra kiszállításunk ingyenes Budapest belvárosi kerületeibe, illetve a külső területekre 20 000 Ft feletti megrendelés esetén.