Nagykereskedésünk elsősorban fagyasztott tengeri és édesvízi halakat, rákokat, kagylókat, puhatestűeket és más fagyasztott termékeket szállít professzionális partnerek (éttermek, bisztrók, kávézók, szállodák és viszonteladók) számára megbízható minőségben és versenyképes árakon.

 

Meggyőződésünk, hogy a hazánkba érkező tengeri termékek legjobb minőségét a közvetlenül a kihalászást követő, és a friss állapotot hosszú időn át megőrző gyorsfagyasztással lehet biztosítani.

Széles és rendszeresen frissített választékunkban található a halakon, rákokon kívül új-zélandi bárány, dél-amerikai, új-zélandi és európai marhahús, magyar vadhús, számos prémium minőségű, fagyasztott zöldség, gyümölcs, burgonyakészítmény és erdei gombák is.

 

Teljes termékválasztékunk több, mint 700 féle terméket ölel fel, közel 200 tonna mennyiségben. 

Tegyen virtuális túrát a hűtőházban! Kattintson a linkre, nézzen be hozzánk: Google View
Webáruházunkban megtekinthető az elérhető termékek nagy része, és információt kaphat az árakról. Kérjük, látogasson el webshopunkba, és böngésszen a termékek között!

Figyelem!
Webáruházban megjelenített képek illusztrációk, a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.
A rendszer által generált automatikus visszaigazolás nem minden esetben a pontos fizetendő végösszeget mutatja, mivel a változó súlyú termékek értéke eltérhet az egységnyi ártól (pl. egy lazacfilé pontos árát, ami mondjuk 1,84 kg tömegű, csak a rendelés összekészítése után tudjuk Önnek megadni).

Webáruházunk: fjordin.shop

Jó böngészést!